Pang!
Fanken, hva kjørte vi på nå? Et par dunk til kom før vi fikk stansa. Kartet viser 3 meter, og etter min lærdom skal det være ved lavvann. For en gangs skyld hadde ingen av oss sjekket ekkoloddet. Ved nærmere sjekk viser det 1,7 m. Vi stikker 1,9. Rauberg og Sandbakken på Fosen har tydeligvis loddskudd man ikke kan stole på. Til alt hell var vi på tur inn på slipp for å skifte zink og bunnsmøre. Og der lå vi da. Kjørt oss fast på grunna. Kaffe og tålmodighet var eneste løsningen. Av grunn etter en liten time, men enda en halv time utpå fjorden måtte til, før vi omsider kom oss inn i havna.
En natts litt bekymret søvn forløp og vi skulle ta buss til byen. Karin spurte en innfødt hvor bussen stoppet. Nja, æ kainn kjør døkk, var svaret. Trøndere er vennlige, punktum.
.
.
.

I løpet av uka er båten klar og Stadsbygd båtsenter kan opplyse at det ikke er noen skader på båten. Den tåler nok mere enn en slik PANG! ( og takk for det)