Det gikk vel omtrent 2 måneder fra vi solgte båten Ariel, til jeg en dag ved middagsbordet sier lavt ” Jeg savner seillivet jeg”
“Jeg også” lød det mellom koteletter og surkål på andre siden av bordet.
Ja ja, så var det ikke nok å ha aluminiumsbåt som fiser over vannet i 40 knop
Da blir det finn.no igjen.

Så en dag kommer båten. En Najad utebfor Bergen. Langkjølet og fin. Avtalen er å se på den i løpet av helga. Fredag ringer fordømrade me selgeren og sier at båten er solgt. Grrrrrrr. I ren desparasjon drar vi til Moss for å se på en nesten maken, med unntak av vedlikeholdet og tilstand. Sjelden har jeg sett en så “nedsarva” båt. Madammen ble kvalm av diesellukta i salongen. Mye jobb, så hadde det blitt båt av den, men løse rekkestøtter tilsier at det blir for mye.
Ny leting, Bavaria, Hanse, CR, valgene er mange.
Hva det blir får tiden vise.

Oppdatering: Det ble en Beneteau 473. God plass 🙂